NARUČI ODMAH
NARUČI ODMAH

HERBIKO® K2D3®za zdrave kosti i vitalne zglobove

HERBIKO® K2D3® predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma.
HERBIKO® K2D3® povećava resorpciju kalcijuma iz hrane i omogućava njegovo pravilno iskorištavanje. Na taj način, HERBIKO® K2D3® omogućava da više kalcijuma bude na raspolaganju kostima, povećava ugradnju kalcijuma u kost i spriječava dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i različitih organa.

Koje su koristi primjene preparata HERBIKO® K2D3®?

  • Redovna primjena preparata HERBIKO® K2D3® pomaže u spriječavanju osteopeniije i osteoporoze, i odličan je kao dodatak lijekovima za osteoporozu. HERBIKO® K2D3® čini kosti jačim i otpornijim na prijelome: spriječava nastanak i ubrzava zarastanje preloma.
  • Redovna primjena preparata HERBIKO® K2D3® spriječava taloženje kalcijuma u zglobnoj hrskavici i formiranje abnormalnih koštanih izraslina. Na taj način smanjuje bol i vraća pokretljivost zglobovima.
  • Preparat HERBIKO® K2D3® sadrži optimalne doze vitamina K2 i vitamina D3 koji djeluju sinergistički na zdravlje koštano-zglobnog sistema: kosti čini zdravim i jakim, a zglobovima vraća pokretljivost.
  • Sastojci preparata HERBIKO® K2D3® dobijeni su iz prirodnih izvora. Vitamin K2 je u obliku MK-7, superiorne forme vitamina K2 sa najvećom biološkom raspoloživošću i najdužim dejstvom.
  • Preparat HERBIKO® K2D3® je izrađen u skladu sa najvišim standardima kvaliteta (Good Manufacturing Practice), bez glutena i u biljnoj kapsuli.

Kada i kome se preporučuje HERBIKO K2D3?

Uzimanje HERBIKO K2D3 preporučuje se:

N

kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji osteoporoze,

N

za spriječavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja prijeloma,

N

kod osoba na terapiji kortikosteroidima i lijekovima za epilepsiju

N

kod osoba sa bolovima u zglobovima,

N

kod osoba koje uzimaju suplemente kalcijuma,

Način upotrebe:

1-2 kapsule dnevno, uz obrok.